Анелия е един от водещите изпълнители  на музикалната сцена в

...
Анелия е един от водещите изпълнители  на музикалната сцена в
Коментари Харесай

Анелия с откровен коментар за дъщеря си

Анелия е един от водещите изпълнители  на музикалната сцена в България. 

Безспорно е, че зад тази известност стои нейната харизма и гений. Анелия има вяра, че с цел да ти върви в едно или друго нещо в живота, би трябвало да следваш естествените закони.

Певицата споделя, че още при започване на кариера си нещата са ѝ се случили с лекост. 

Виж още:

„ Никога не съм се насилвала. За мен първо и главно предписание, с цел да си сполучлив, е да правиш това, което обичаш. От трети клас се занимавам с музика, приключила съм музикално учебно заведение. Правя това, което мога, последвам фантазиите си и нещата ми са се случвали постоянно доста естествено “, споделя изпълнителката. 

Красавицата е уверена, че всички, които вършат качествени и надарени неща, ще останат във времето и ще бъдат обичани и подкрепяни от публиката. 

Виж още:

Анелия е доста щастлива, че е съумяла да откри салдото сред кариерата и ролята на майка. Тя е горда със своята щерка Ивон, която към този момент е на 16 години. Певицата си разреши да направи и коментар за своята наследница.

„ Тя е младеж, особено за нея е да си сменя ползите, само че не е последна. Много ме слуша, доста е мъдра за възрастта си и разсъждава като огромен човек. Може би, тъй като в живота й са се случвали доста неща и може би, тъй като аз доста поддържам връзка от дребна с нея “, споделя искрено Анелия.

Времето, което е прекарвала с Ивон е било качествено и постоянно е имала какво да й каже, споделя още певицата.

„ Разговорите ни в никакъв случай не са били инцидентни. Някой път й писва да ме слуша, само че знам, че когато поеме по своя път, постоянно ще помни, че не е значимо кои са родителите ти, а да имаш цел и какво самият ти ще направиш със своя живот ”, споделя още Анелия.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР